Stoute Karel in Gorinchem

Onlangs waren we op weg naar huis, toen we honger kregen onderweg. Uiteraard is een snelle hap bij de Mac altijd aantrekkelijk, maar helaas… ook ongezond.

Omdat we wel even een goede maaltijd wilden nuttigen, keken we via google maps of er een goed restaurant in de buurt lag. We hadden de tijd, we houden van een lekker wijntje & de laatste keer dat we uitgebreid waren uiteten was toch alweer een 2 maanden geleden.

Via Google kwamen we bij een heerlijke plek aan t water in Gorinchem: hotel Stoute Karel waar ook een restaurant bij zit. Omdat het ons zó beviel vonden we dat deze op onze foodspot list moest komen!

Restaurant Stoute Karel review

stoute karel

Na een lekkere 2 uur gedineerd te hebben bij dit restaurant Gorinchem, maakten we even de balans op. Een drie gangen diner later, twee wijntjes & zo’n €65,- later (viel mee) zijn we voldaan weer op weg gegaan. Een heerlijk aperatief gehad van lekker stokbrood, en een olijven en noten schaal. Vervolgens de zee ontdekt met een overheerlijke tonijn & afgesloten met een koffietje!

Al met al een van de beste random stops die we gemaakt hadden! Niet vaak dat een onderweg-restaurant zo goed bevalt. Meestal zijn we niet zo onder de indruk van hotel/restaurant combinaties maar Stoute Karel maakt zijn naam zeker waar.

Probeer het uit!

Ook eens lekker eten hier of zoek je een hotel Gorinchem? Dan raad ik je zeker aan eens langs te gaan. Naast een leuk uniek verhaal, kom je zeker niet bedrogen uit!

Wil je eerst kijken waar je aan begint? Bekijk dan het menu.