Even voorstellen

Welkom op Tastyrecepten.nl! Mijn naam is Erik van Wieren en deze blog is opgezet uit een interesse om te schrijven over smaakbelevingen, heerlijke recepten, (gezonde) voeding en natuurlijk om zoveel mogelijk tips te delen!

Er zijn al tal van receptenblogs in deze wereld, maar toch wilde ik het proberen met een ietwat andere aanpak.

Ten eerste ben ik gewoon ├ęcht fan van schrijven. Goed voedsel en smaken zijn er om te delen, en je het makkelijkste om dit te doen is in schrift! Daarnaast is het ideaal om het te vinden en na te lezen voor jezelf ­čÖé

Als tweede: veel blogs op de markt zijn een beetje geboren en gegroeid naar 1 uit een dozijn. Bijna iedereen schrijft op dezelfde manier, met standaard receptenlijstjes en nog belangrijker: alles is positief!
Uit ervaring weet ik heel goed dat recepten niet alleen maar superlekker zijn of goedkoop om te maken. Soms vallen recepten ook gewoon tegen! Of kom je helemaal niet aan de ingredi├źnten. Tastyrecepten moet daarom een platform worden met zowel plus en minpunten, zodat de Receptenblog weer een geloofwaardig contentmedium krijgt!

Ten derde: veel blogs en blogeigenaren houden het recht bij zichzelf of bij vrienden om content te delen. Ik vind dat dit democratischer moet kunnen! Binnen Tastyrecepten ben je altijd vrij om je verhaal te delen als buitenstaander, of zelfs een sub-blog te beginnen. Uiteraard doen wij er alles aan om je blog ook goed vindbaar te maken op zoekmachines, zoals Google.

Veel leesplezier!

Geniet van Tastyrecepten.nl en laat je inspireren door onze verhalen!

Wil je zelf bijdragen? Kijk dan eens op onze gastbloggers pagina.

lekker wokken